Bizony, nem mindenki működik még együtt az ismert, városban mindenhol látott futárszolgálatokkal és az embereikkel. Most nem részletezném, egyesek miért tartózkodnak tőlük, de a lényeg, hogy mi is még fizetünk saját futárt, és az ő autója szervizelését.

Az a sztereotípia is igaz, hogy ezen futárok autója már igencsak elhasználódott tragacs, szegény. Hisz nem érdemes költeni rá, úgyis egész nap megy… Ezért elmondhatjuk, hogy az ilyen bizniszeket a lelkiismeretes és minden feladattal megbirkózó autószervizek tartják életben. Az olyanok, mint a MetaAutoszerviz.hu.

Valóban kimondható, hogy nélkülük már feladtuk volna. Az elmúlt idők válságos éveiben nem tudtunk annyit fizetni, hogy a futárunk új kocsit vegyen, így a meglévővel gyakran kell most is jelentkezni a Méta autószerviznél. Van dolguk ott az autószerelőknek bőven.

Viszont jófejek, mert mindig megoldják valahogy, hogy ezt a hihetetlenül leélt autót biztonságossá tegyék, és mindig úgy engedjék újabb útjaira, hogy baj ne eshessen! Nem is esett még. A balesetmentesség is a MetaAutoszerviz.hu érdeme nálunk. Adnak számlát, bemagoltatják a futárunkkal, hogy mit kell minél előbb majd megcsinálni, és ő mindig szól nekünk is, mikor adjunk hamarabb fizetést, hogy lehessen vezérműszíjat cserélni, vagy új gumiszettet venni a régi helyett, amit már nem szabad feltenni a kocsira.

A MetaAutoszerviz.hu segít abban a blogján keresztül, hogy ismerjük is az autót. Úgy nem csinálnak meg semmit rajta (még ha észre is vesznek valami bajt), hogy nem szólnak előtte, hogy ez érzékeny terület, de mindennek alaposan utána is lehet olvasni náluk. Olcsók és informatívak.

És gyorsak is, valamint fontos még, hogy mindig van idejük a naptárban!