El sem hiszem, hogy hosszú idő után végre együtt tudunk tölteni egy meghitt vacsorát a párommal. A mai rohanó világban, még ezt is nehéz összehozni. Te tudsz kettesben lenni a pároddal, esetleg egy romantikus vacsora belefér?

A munkánk

Persze nem panaszkodni szeretnék, mert örülök, hogy van munkánk. Szerencsések vagyunk, mert mind a kettőnknek van állása, és szeretjük is. Meg is beszéltük, hogy senki nem fogja mountains-813413_640feladni a munkáját a másikért, de ez kompromisszumokkal járt. neki elég sokat kell utaznia, olyan is előfordult már, hogy akár 2 vagy 3 napra is ott kellett maradnia valahol. Persze ez annyira nem túl jó, és nem is igazán szeretek egyedül lenni otthon, sokkal jobb, ha ő is otthon van, vagy hogy tudom, hogy haza fog jönni.

Pont ez miatt döntöttük úgy, és persze azért is, mert jó munkám volt, hogy én is ugyan úgy fogok dolgozni mint ő. Igaz ő ezt annyira nem nézte jó szemmel, mert szerette volna azt a körülményt megteremteni, hogy én otthon legyek, de be kellett látnia, hogy én nem az a típusú ember vagyok. Mit is kezdenék magammal otthon egyedül?

A család

Szerencsére elég nagy a család, és Dani családja is sokszor benéz, vagy rendezünk a nővérével közös programokat. Így soha nem unatkozom.

Persze egy gyertyafényes vacsorának, és egy meghitt kettesben töltött estének ki ne örülne?. Na erre nem mostanában volt lehetőségünk sajnos. Miután folyton úton volt az elmúlt időszakban.

Nem mintha unatkoznék, hiszen gőzerővel készülünk a bátyám István 30. születésnapjára. Ez egy elég nagy esemény, és azért a család is alsó hangon van 20 vagy 30 fő, így szép számmal ad feladatot. Anyám azt szeretné, ha otthon náluk köszöntenénk meg a bátyámat, és a kertben bőven elférünk. Már csak az ajándék volt kérdés? Daninak is már mondtam, hogy segítsen valami ötletet kitalálni, hátha neki valami jobb eszébe jutna.

Az ötletek, és az ajándék

Ami biztos, hogy a bátyámnak egyetlen hobbija van, és az a motorozás. Ha valamit venni akarunk, akkor ez tuti szóba jöhet. A gondom csak az, hogy mivel neki aktuálisan nincsen párja, így nincs is kitől nagyon segítséget kérni, aki súgni tudna egy kicsit, hogy minek is örülne.

Az biztos, hogy motoros tortája lesz, mert ezt már meg is rendeltük neki, a kedvencét erdei krémeset.

Végül találtunk egy bukósisak akciót, és azt tudtuk, hogy szeretne egy másikat. Persze megvenni nem mertük neki, így ajándék utalvány formájában kapott a családtól egy nagyobb összeget, így tényleg azt vásárolhat magának, amit ő szeretne, és biztosan örülni fog majd neki. Persze ez mellé még vettünk apróságokat, amolyan kis hülyeségeket, amit a 30. nagy eseményre kell.

A születésnap jól sikerült, örült a bátyám az ajándékoknak. A párom is igyekezett pótolni a távol töltött időszakot, és végre kettesben töltöttünk egy estét. Sétáltunk a Duna parton, és vacsorázni is voltunk. Ezek a napok azért pótolják a távol töltött időszakot egymástól, ilyenkor feltöltődünk egy kicsit, hogy az előttünk lévő kihívásokat újra akadálymentesen tudjuk venni.