Vendéglátóipari egységet -legyen az étterem, büfé, bár, bisztró- üzemeltetni meglehetősen összetett feladat. Gondoskodni kell a szakképzett személyzetről, tiszta és jól felszerelt konyháról, de ezek csak a tárgyi feltételek. A legfontosabb tényező persze az, hogy minőségben és ízben kifogástalan és finom ételek és italok kerüljenek a vendégek tányérjára-poharába. Mindezeket a dolgokat nehéz egyszerre kézben tartani és összehangolni, de megfelelő rutinnal és tapasztalattal és persze folyamatos tájékozódással, fejlődéssel a trendek követésével nem lehetetlen.

Itt van például az Rdealer Group, akikről elmondható, hogy korszerű, minőségi konyhagépeket forgalmaznak. Ha valaki szeretné berendezni konyháját, vagy gépet cserélni, náluk mindenképpen megéri körülnézni. Zömmel olasz konyhagépek kis- és nagykereskedelmével foglalkoznak, már több, mint 20 éve. Kínálatukban megtalálhatóak a használt és az új berendezések is. Vákuumcsomagológép, csontfűrész, fagyasztószekrény, shaker, Szeletelő gép, pohármosó gép…felsorolni is hosszadalmas, mennyi minden van itt.

Kiváló minőség, tartósság és megbízható működés jellemzi ezeket a konyhagépeket, melyek segítségével kifogástalan minőségű ételeket és italokat állíthatunk elő. Minden vendéglátósnak fontos, hogy elégedett és természetesen egyre bővülő vendégköre legyen, ezek a célkitűzések mind megvalósulhatnak ezeknek a gépek a használatával.  

Nagyon széles a kínált termékek skálája, a weboldalukon az általuk árusított berendezések tíz kategóriába vannak besorolva, ahol további kategóriák és márkák közül válogathatunk. Vannak itt előkészítő-, húsipari-, sütőipari gépek. Találhatunk fagylaltgépeket, hűtés-fagyasztáshoz használatos berendezéseket, de a csomagolástechnika, a sütés-főzés vagy a mosogatás területe sem marad ki a sorból. A webáruház a rengeteg itt megtalálható termék ellenére könnyedén áttekinthető. A termékek menüpontra kattintva kiválaszthatjuk, hogy mely kategóriában keresgélünk. Az egyes menüpontokon belül további kategóriákra, márkákra, állapotra és árra is lehet szűkíteni. Nem minden gép ára van az oldalon feltüntetve, mert vannak olyan típusok, melyek ára az euró/forint árfolyam mozgásának megfelelően változhat. Ezért, ha kérdésünk van, érdemes a webáruház kereskedőinél érdeklődni az aktuális árakról.  Egyébként minden berendezésre van garancia, ami az új gépek esetében egy év, használtaknál pedig három hónap.

A honlapon található fotók igényesek, a termékleírások részletesek, de van lehetőség az Rdealer Group telephelyein működtetett kiállítótermekben személyesen is megnézni a gépeket. A megvásárolt termékek átvehetőek a telephelyek bármelyikén, de ha nem tudunk magunk a szállításról gondoskodni, akkor kiszállítással is hozzájuthatunk megrendelésünkhöz.

Pályázatokhoz is kérhetünk segítséget

Az itt kapható berendezésekkel egy induló vállalkozás teljeskörűen fel tudja szerelni konyháját, hiszen tényleg minden nagykonyhában előforduló munkafolyamat elvégzését meggyorsíthatjuk és megkönnyíthetjük ezek használatával. Ami még nagyon jó hír, hogy a beruházás pályázati pénzből is megvalósítható, sőt a kollégák még a pályázatírásban is segítenek. Az rdealergroup.hu honlap kezdőlapján megtalálhatjuk az erre vonatkozó információkat, sőt a kapcsolattartó neve, telefonszáma is fel van tüntetve. Ha ilyen megoldást szeretnénk választani új gépeink finanszírozására, akkor az rdealargroup pályázatírásban jártas kollégái készítik el az árajánlatot. Mindezt úgy, hogy figyelembe veszik a kiírt pályázat tartalmi és formai követelményeit.

Egyébként, a Blog menüpontra is megéri rákattintani, hiszen az itt található cikkek és leírások hasznos tanácsokat és információkat tartalmaznak. Azoknak, akik éttermet üzemeltetnek, vagy étterem nyitásán gondolkodnak mindenképpen, de laikusoknak is érdekes lehet itt olvasgatni. Megtudhatjuk például, hogy milyen az ideális húspogácsa, milyenek az új Carpigiani márkájú olasz fagylatgépek, vagy hogy, mi a francia konyha titka.

A www.rdealer.hu webáruházban nemcsak akkor érdemes körülnézni, ha mondjuk Szeletelő gép, vagy jégkásagép hiányzik a konyhából, hanem akkor is ha tájékozódni szeretnénk azon professzionális szolgáltatások köréről, melyet a jelenlegi és leendő gasztronómiai vállalkozások számára kínálnak.