Nemrég pár barátommal Görögországban jártam. Az utazás alatt annyira telítődtem a görög kultúra, és még inkább a görög konyha varázsával, hogy elhatároztam: görög stílusú, az ország hangulatát idéző vacsorát adok otthon a családomnak.

A vacsora napján, tehát a lehető legrosszabb időpontban eldugult a fürdőszobában a lefolyót. Ez pedig meglehetősen kellemetlenné tette az általam megálmodott gasztronómiai utazást. Mert ugye… Az egész lakást elárasztó rémes csatornaszagban nem igazán lehet élvezni semmilyen ételt.

Hálás vagyok a családomnak, hogy azért mindennek ellenére megpróbáltak úgy tenni, mint akik élvezik a dolgot. Sőt, azt mondták, az ételek igazán jól sikerültek. Én pedig többször is elnézést kértem a rémes szagért. Erre anyukám csak ennyit kérdezett:

Miért nem hívtál segítséget? A vizgazfutesszerelo24.hu segíthetett volna.

Egy weboldal, ami megoldhatta volna a problémám

Mint kiderült, az anyu által ajánlott oldal, a vizgazfutesszerelo24.hu egy víz-, gáz- és fűtésszereléshez kapcsolatos munkákat vállaló oldal. A protál kiváló, valóban hozzáértő, profi szakembereket alkalmaz, az elvállalt munkákra vonatkozóan pedig mintegy 30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. És persze garanciát is vállalnak az általuk megjavított vagy kiépített készülékekre, rendszerekre stb. A remek, hozzáértő szakik Budapest és egész Pest megye területén vállalnak munkákat.

Az oldal az én bajomon is segíthetett volna, ugyanis a vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés mellett dugulások elhárítását is vállalják. És természetesen ehhez is a fent említett szakmai hátteret nyújtják.

Sürgős esetben akár azonnal segítenek

ha előbb tudtam volna a vizgazfutesszerelo24.hu weboldal létezéséről, azért sem kellett volna aggódnom, hogy a dugulás nem oldódik meg addigra, amikorra megérkezik a családom. Ugyanis valóban nagyon-nagyon extrán sürgős esetekben tárcsázhatjuk a huszonnégy órában működő ügyfélszolgálatot, a szerelő pedig akár egy órán belül is kiérkezhet.

Telefonáláskor pedig attól sem kell félnünk, ha esetleg nem vagyunk biztosan abban, hogy milyen típusú dugulás elhárításához van szükségünk segítségre. Ugyanis a telefonos ügyintéző végigkérdezget tőlünk minden olyan kérdést, ami a szakértőknek már elég támpontot adhat a legmegfelelőbb segítség küldéséhez.

Ha pedig az általunk elvégeztetni kívánt szerelés vagy munka nem annyira sürgős, élhetünk az ingyenes visszahívás (vagy esetleg e-mailben történő kapcsolatfelvétel) lehetőségével. Ehhez mindössze egy egyszerű online adategyeztető felületet kell kitöltenünk. Itt megadhatjuk a nevünket, elérhetőségeinket, ahol megtalálnak minket az oldal munkatársai (telefonszámot és e-mail címet), illetve röviden leírhatjuk, milyen probléma megoldására lenne szükségünk.

Még jó, hogy nem próbáltam ki semmi “otthoni módszert”!

A vizgazfutesszerelo24.hu nem csak egyszerűen szerelési szolgáltatást nyújt, hanem sok esetben figyelmeztet is az “otthoni módszerek” veszélyeire. Vagyis felhívja a figyelmünket arra, hogy nem érdemes egyedül, megfelelő szakértelem nélkül nekivágni például a duguláselhárításnak. Ugyanis könnyen elképzelhető, hogy ezzel csak több százezer forintos kárt okozunk magunknak.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldallal mindenképp bővült egy tétellel a hasznos linkeket tartalmazó gyűjteményem. Kár, hogy nem jött előbb a tipp. Jobb is lehetett volna az a vacsi…