Egyik nap étteremben voltunk a férjemmel, mert nem volt kedvünk főzni. Viszont mire hazaértünk, a konyhafalon egy jó nagy vízfoltot vettünk észre. Tudtuk, hogy ez bizony csőtörés lesz, és azonnal intézkednünk kell. Fel is csaptam a laptopom, és arra a kulcsszóra kerestem rá, hogy sos vízszerelő, hátha találok valami hasznosat. Így találtam rá a vizszereles.net oldalára, ahol rögtön láttam, hogy írják is a weboldalukon, hogy ha nagy a baj, akár egy óra alatt is ki tudnak jönni a helyszínre. Fel is hívtam az oldalon található telefonszámot, és a munkatársak biztosítottak róla, hogy amint tudnak, kijönnek hozzánk elhárítani a bajt.

Ha valakinek nem olyan sürgős, mint nekünk, nem feltétlen kell őket felhívni, hanem van lehetőség az oldal alján lévő űrlap kitöltésével visszahívást is kérni. Én ezt is egy jó lehetőségnek tartottam, de értelemszerűen nálunk minden perc számított.

Írták azt is az oldalon, hogy ugyan a kiérkezés a helyszínre gyors lehet, viszont nem biztos, hogy maga a szerelés folyamata is az lesz. Sőt, nagyon valószínű, hogy több időt fog igénybe venni, mint azt megszokhattuk, hiszen ők elkötelezettek a minőség iránt, és arra törekszenek, hogy az ügyfeleik teljesen elégedettek legyenek. Szerencsére tényleg minden pontosan úgy alakult, ahogy azt a weboldalukon leírták. Nagyon profin sikerült elhárítani a csőtörést, mielőtt nagyobb károk keletkeztek volna a lakásunkban, örültem, hogy ilyen jó sos vízszerelő jött ki hozzánk.