konyhabutor-mithraszMi az, ami szükséges egy otthoni, romantikus vacsora elkészítéséhez?

Először is persze, kell egy másik fél. De a viccet félretéve… Persze! Egy konyhabútor az, amire mindenképpen szükséged van ahhoz, hogy álmaid szerelmének elkészíts egy vacsorát, mire hazaér.

Ki szeret olyan konyhabútorral a konyhában főzni, ahol nem érzi magát jól az ember? Szerintem senki. Teljes megfontoltsággal tudom mondani Neked, hogy sokkal jobban el tudod készíteni az ételt, ha a konyhabútorod rendben van.

A praktikus, jó minőségű és nagy konyhabútor azt jelenti, hogy minél több helyet megspórolva tudod tárolni a szedőket, evőeszközöket, tányérokat, fazekakat, tálakat. Nyílván megkönnyíti a Te dolgodat is, ha egy jól felszerelt konyhában sündörögve tudod meglepni a szerelmedet. Pláne, ha a kedvesed Ausztriában dolgozik szobalányként. Természetes, hogy amikor találkoztok egy erős téli szezon után és ő megfáradva hazaér, Te a már fent említett konyhabútorod segítségével, simán összedobsz neki egy olyan vacsorát, amivel biztosan leveszed őt a lábáról!

Komolyra fordítva a szót… Valóban azon a véleményen vagyok, hogy legyél Te mesterszakács, vagy egy párkapcsolat egyik résztvevője, nem könnyű egy rossz konyhabútorral és alapvetően egy rossz konyhában sütni vagy főzni. Persze tudom, nem olcsó egy jó konyhabútor, ez több százezres kiadást is jelenthet.

DE! Ha olyan konyhabútort választasz, ami nem fellángolásból, hanem megfontoltságból landol a kosaradban és még jó a minősége is, akkor biztos vagyok benne, hogy találhatsz egy életre szólót is akár. Ez egy olyan dolog, ami biztosan kifizetődő lesz a számodra és nem bánod meg, ha erre költesz.

Több példát is tudnék hozni neked, hogy minden rokonomnak, ismerősömnek van olyan konyhabútora, amit nem bánt meg és valószínűleg örökéletű marad számukra. Sajátomat is így választottam és persze megnéztem az esztétikai értékét is jelen állás szerint és gondolkoztam, vajon ha lesznek unokáim és 10 év múlva ránéznek, ugye nem azt fogják mondani: de öreges, Papa!