Hihetetlen, hogy milyen bőséges gasztronómiai választékkal rendelkezünk mi, akik pont jó helyre és jó korba születtek. Néha mosolygunk, mikor a nagymamánk nem tudja, hogy mit jelent a „curry” szó, vagy ha meglátunk egy régi receptes könyvet. Egyszerűen fel sem tudjuk már fogni azokat a limitációkat, amikben őseinknek része volt. Én különösen édesapámmal állok ezzel hadilábon, mert olyan zsíros és olajos kajákat főz mindig, hogy rosszul leszek tőle. Az innovációra természetesen nehéz rábírni, bár neki se tenne rosszat, ha egy picit egészségesebben táplálkozna.

Az étkezés számomra mindig is nagyon kettős dolog volt. Egyrészről boldog voltam mindig, ha valami új kaját tudtam megkóstolni, másrészről azonban nem szeretek túl sok időt eltölteni vele, vagy túl sok pénzt költeni rá. Az arany középutat keresem és úgy érzem, hogy egyre több ember van, aki hasonló cipőben jár, mint én.

Innen jött a gondolat, hogy miért is ne alapíthatnék egy olyan éttermet, ahol a minőséghez képest az ár nem is olyan magas. Igen ám, de ehhez céget is kellett volna alapítani, ami meg nem egy egyszerű dolog, különösen egy fiatal számára. Kihasználtam azonban újból, a generációm számára elérhető új lehetőségeket és rátaláltam a Topcégalapítás nevű helyre az interneten. Nem is tudom, hogy honnan jött a gondolat, hogy talán a cégalapítást is el lehet végezni az interneten. Mindenesetre az ötlet nagyon bejött, még ha nem is voltam biztos benne, mikor rákattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra.

Sokan azt hiszik, hogy ezeket a dolgokat csak személyesen lehet elintézni. Természetesen nem azt állítom, hogy a Topcégalapításnál nem kell ténylegesen is elmennünk bizonyos helyekre, de rengeteg időt meg tudunk spórolni a tájékozódással. A cégalapításban és más üzleti ügyekben azt utálom a legjobban, hogy minden egyes szolgáltatásnál, amit igénybe akarok venni, mindig meg próbálnak győzni engem valami olyan dologról, ami egyáltalán nem érdekel. A Topcégalapítás oldalán azonban ez másképp van. Itt csak arról kell olvasnom, ami engem érdekel. Nem próbálnak meg átverni csak azért, hogy bónuszt kapjanak a hónap végén. Ráadásul így a saját tempónkban tudjuk megemészteni az adott információt. Ez pedig számomra egy döntő tényező volt, mivel legtöbbször azért hozok rossz döntéseket, mert gyorsan kell cselekednem.

Szép lassan tehát megismertem a Topcégalapítás szolgáltatását. Külön meg kell dicsérnem azt is, hogy miként nézett ki az oldal. A háttér nagyon elegánssá és megnyugtatóvá tette, a könnyen átlátható kialakítás pedig meggyőzte az embert, hogy érdemes itt maradni. A tájékoztató szövege egyébként nem bonyolult, de pontos és lényegre törő. Ezt pedig nagyon szeretem, különösen ilyen bonyolult és költséges témáknál. Eszméletlenül fontos, hogy mindenről pontosan tájékoztatva legyünk, hiszen így tudjuk meghozni a számunkra és a cégünk számára legjobb döntést.

Igazából nekem az idáig felsorolt dolgok már elegek voltak ahhoz, hogy teljes mértékben meggyőződjek a Topcégalapítás szolgáltatásával kapcsolatban. Nem volt azonban időm aznap hosszabb ideig beszélgetni. Úgyhogy pár nap múlva ismét rákattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra. A hívás megvolt, természetesen semmi gond nem volt. Az ügyintézők segítettek nekem mindenben és elmagyarázták, hogy milyen választásaim lehetnek a cégalapítás kérdésében. Nemsokára megegyeztünk egy olyan megoldásban, ami mindkettőnk számára a legjobb volt. Végül csak azt éreztem, hogy nagy szerencsém volt, hogy rákattintottam a „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra annak idején.