Egész életemben a gasztronómia területén dolgoztam, nagyon szeretem a munkámat. Most egy családias étteremben vagyok szakács, ami sokkal jobb az előző munkahelyemhez képest. Itt az ember nem megy tönkre a sok stresszben, hanem tényleg tudja is élvezni, amit csinál. Ráadásul, ha marad az aznapi menüből, tudok hazavinni, így otthon már nem kell főznöm. Bár bevallom, egész napos főzés után otthon minden máshoz jobban van kedvem, mint újra nekiállni főzni. Munkakörömből adódóan nem kell sok mindent vinnem magammal munkába, elég egy kicsi táska, amiben elfér a telefon, pénztárca, lakáskulcs, tehát a legfontosabb dolgok. Nemrég azonban sajnos tönkrement a kis táskám, így újat kellett vásárolnom. Úgy voltam vele, hogy ha már veszek valamit, akkor az legyen egy kicsit jobb minőségű, hogy sokáig tudjam használni. Így esett a választásom az annataska.hu oldalára, ahol rengeteg hátitáska közül lehet válogatni. Tény, hogy itt nem a legolcsóbb kategóriás termékek vannak, de azzal sem kell számolni, hogy egyhamar tönkremennek.

Több hátitáska volt, ami nagyon tetszett, de nem szerettem volna nagyon kötött színűt vásárolni, hogy minél több ruhához tudjam hordani. Nagyon megtetszett egy zöld színű, de tudtam, hogy például a kedvenc kék színű nadrágomhoz nem vehetném fel. Így hát a segítségemre volt az oldalon található szűrő, amivel lehet csökkenteni a találatok számát, így egyszerűsítve a keresést. Nem mellesleg csökkentette így a weboldal az elcsábulási lehetőségeim, mert tényleg voltak nagyon szép színes darabok, de tudtam, hogy mindenképp barna vagy fekete színű hátitáskát szeretnék vásárolni. Így aztán felesleges volt fájdítanom a szívem. Sikeresen ki is választottam egy nagyon szép világosbarna Olasz női hátitáskát, amiről azt gondoltam, hogy minden igényemet ki fogja elégíteni a mindennapi használat során. Gyorsan kosárba is tettem a terméket, mielőtt meggondoltam volna magam. Ám ekkor láttam, hogy az annataska.hu – n van hűségprogram is regisztrált vásárlóknak. Ennek megörültem, mert általában, ha tehetem, mindig regisztrálok ilyen programokra, hiszen a legtöbb esetben a regisztrációért cserébe kedvezményeket szoktak kapni a vásárlók. Itt sem volt ez másképp, láttam, hogy ha úgy vásárlom meg a hátitáskát, hogy előtte regisztrálok, akkor 273 Ft – nak megfelelő értékű pontot fogok kapni.

Ha már rábukkantam a hűségprogramra, akkor szerettem volna egy kicsit többet tudni róla, például, hogy mi alapján számítják ki az ember vásárlásai után a kapott pontokat. A weboldal bal oldalán a Hűségprogram lapfülön tudunk erről a lehetőségről bővebb információkat megtudni. Itt olvastam, hogy ha teljes árú terméket vásárlunk a webshopban, akkor a termék árának 5 % – át fogjuk pontok formájában jóváírva megkapni, ha pedig leértékelt árú hátitáskát választunk, akkor 3 % fog jóváíródni a pontgyűjtő egyenlegünkre. Érdemes észben tartani, hogy ezeket a pontokat csak következő termékek vásárlásakor használhatjuk fel, postaköltség csökkentésére például már nem. Illetve arra is oda kell figyelni, hogy a pontok a vásárlástól számított 180 napon belül használhatóak fel, ha eltelik ez az idő, akkor sajnos elvesznek.

Nagyon örülök neki, hogy az olvasottak alapján úgy döntöttem, hogy igénybe veszem az annataska.hu szolgáltatásait, és a leendő munkába járós táskámat tőlük vásárlom meg. Ugyanis amikor megérkezett a hátitáska, rögtön feltűnt, hogy nagyon jó minőségű, és bírni fogja a strapát. Nos, azóta ez bebizonyosodott, biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb táskára lesz szükségem, csak az annataska.hu – ról fogok rendelni.