Azon gondolkoztunk a feleségemmel, hogy elmehetnénk egy étterembe egy jót enni a gyerekekkel. Elvégre olyan rég voltunk már, és legalább így neki nem kell főznie. Nem is kell mondjam, a feleségemnek nagyon tetszett az ötlet és a gyerekeknek is. Így hát felkerekedtünk és ellátogattunk a kedvenc éttermünkbe. Miután nagy nehezen megrendeltük mindenkinek a kajáját, amit kért, így aztán végre tudtunk nyugodtan beszélgetni, amíg a gyerekek is beszélgettek egymással. Ekkor tartottam alkalmasnak az ötletet előállni a nagy ötletemmel. Féltem kezdetben, hogy mit fog szólni hozzá a feleségem, de na, lássuk a medvét:

 • Drágám!
 • Igen?
 • Arra gondoltam, hogy mivel van egy kis tartalékunk, abból a pénzből beszereltethetnénk a klímát a lakásba! Tudod, már beszéltünk róla…
 • Igen, emlékszem. De egy klíma azért elég sokba kerül.
 • Hidd el, hogy nem! Az Rcoolnál a klíma szereléssel együtt most akciós! És természetesen a szállítási költség is benne van az árban, így igazán megérné, ha most vennénk!
 • És milyen típusút vegyünk szerinted?
 • Én úgy gondolom, hogy az oldalfali klíma éri meg a legjobban. Családi házakba azt ajánlják, mert kevés helyen is elfér.
 • Na rendben és mit tud egy Rcool klíma?
 • Az a típus, amelyet tüzetesebben átnéztem nagyon sok mindent tud. Először is 3 év garanciát adnak rá, a kompresszorra kettőt!
 • Az elég sok! Na de egyebet?
 • A beépített wifi vezérlésnek köszönhetően akár telefonnal is tudnánk irányítani a hőmérsékletet. Ezenkívül éjszakai üzemmód is van rajta, valamint 4 irányú automata légbefújás!
 • Na, rendben, meggyőztél. Hétvégén elmegyünk és megvesszük a klímát.
 • Ugyan! Ez nem szükséges! Hiszen otthonról is megrendelhetjük a klímát, kényelmesen! Még csak az kéne, hogy egy egész hétvégét rááldozzunk erre! Majd az online katalógusból szépen kiválasztjuk és meg is vagyunk!
 • Oké, ha ezt lehet.

És lehetett is. Egyszerűen hazamentünk, megmutattam a feleségemnek, hogy melyik klímaberendezést néztem ki magunknak, és természetesen rábólintott. Általában együtt hozzuk a döntéseket, de azért ő nehezebben rávehető bizonyos dolgokra, mint én. Nagyon fél és bizalmatlan az online rendelésekkel kapcsolatban. De az olyan cégnél, mint az Rcool, nem kell félni. Rengeteg ismerősöm rendelt tőlük már klímát, és még senki sem panaszkodott ilyen ügyben. Szóval biztos voltam abban, hogy jó minőségű termékkel fognak szolgálni. És nem is csalódtam!

A klíma, amelyet megrendeltünk, időben kiérkezett és felszerelték a falra, ahol nem zavart senkit. Meglepően jól nézett ki, hiszen a klíma előlapja hullámvonalas grafikával volt díszítve. Szolid, diszkrét és elegáns. Pont megfelelően talált a házunk stílusához és kinézetéhez! A klíma szerelő elmagyarázta, hogy működik a klíma és mindent elmondott a klíma karbantartásával kapcsolatban, majd meghagyta, hogy bármikor keressük, ha van valami.

Az új klímánkat a szomszédék is megirigyelték. Minduntalan kérdezgették, hogy honnan vettük, és dicsérték, hogy milyen jól néz ki. Mi persze nem titkoltuk, hogy az Rcooltól rendeltük, így aztán ők is rendeltek maguknak klímát. Érdemes valamit megrendelni addig amíg akcióba van, mert aztán mikor drágább lesz, az ember csak fogja a fejét, hogy bizony meg kellett volna rendelni amíg akciós volt! Nekünk szerencsére ezzel többé már nincs gondunk, elvégre így fel vagyunk készülve a meleg nyárra és a hideg télre is! Nálunk a lakásba mindig jó idő lesz! És ráadásul energiatakarékos és meglepően kedvező árú szolgáltatással értük el ezt!

Annak, hogy magasra fel tudtuk szerelni, külön örülök, hiszen nálunk rengeteg a kisgyerek, és nagyon nem örülnék ha esetleg összefirkálnák, vagy elrontanák. Így, hogy a gyerekeim nem érik fel, nincs mitől félnem. A távkapcsolót pedig elrejtjük előlük. Ugyanúgy, mint a tv távirányítót. De majd ha nagyok lesznek, természetesen megmutatom nekik, hogy hogyan kell kezelni, hogy ők is tudják majd állítani a hőmérsékletet mikor nem vagyunk itthon. De amíg picik addig bizony figyelni kell rájuk, és mindent hozzájuk igazítunk! Ez a szülők dolga!