A kitonail egy gyógyszeres körömlakk, ami segíti kezelni a láb és kézujjak gombás elfertőződéseit. Eléggé messze áll ez a téma a gasztronómiától, nemde?

Ám mégsem annyira.

Az éttermekben több okból kifolyólag fektetnek akkor hangsúlyt a higiéniára. Mint azt tudjuk, rengeteg higiéniai követelménynek kell megfelelnie egy étteremnek túl azon, hogy mondjuk nem mászkálhatnak patkányok az asztalok között. Fontos, hogy a konyhában valóban nagy odafigyeléssel mosogassanak, mert megszámlálhatatlan ember fogja meg a kanalakat, késeket és villákat. Most nem a szájhigiéniára szeretném felhívni a figyelmet, bár kétség kívül, az is legalább ennyire fontos, ha nem fontosabb.

Ezúttal a körömgomba okozta gondokra szeretnék mindenkit figyelmeztetni. Mindannyian máshogy vagyunk „összerakva”. Más és más dolgokra vagyunk érzékenyek, nem mindegyikünk immunrendszere ugyanolyan jó és bizony vannak betegségek, amik engem lehet, hogy ledöntenek a lábamról, de például neked meg sem kottyannak.

Éttermekbe persze járunk és vakon megbízunk az ott dolgozók odafigyelésében, pedig nagy veszély fenyeget minket, ha például a kezünkön lévő körmeink hajlamosak begombásodni. Ha esetleg így járnánk, szerencsére van megoldás.

A megoldást kitonail gyógyszeres körömlakknak hívják!

Ez egy olyan körömlakk, ami megállítja a gombát növekedését és el is pusztítja őket, így gyógyítva meg a körmöket és a körülötte lévő bőrt. A kitonail könnyen elérhető a prevenciopatika.hu oldalon, akár már pár kattintással is. Otthon, miközben a kandalló előtt vacsorázol, könnyű szerrel be tudod szerezni te is a kitonail-t a laptopod segítségével!